Школи і дитсадки у Львові повертаються до звичної роботи

1615 0
З понеділка учнів чекають у класах.
Фото:lviv.dityvmisti.ua/

Фото:lviv.dityvmisti.ua/

Від завтра, 15 лютого, усі школи та дитсадки Львова повертаються до роботи у звичному режимі. У мерії запевняють, що впродовж вихідних до шкіл та садочків міста розчищають доїзди, інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: Рятувальники на Львівщині визволяли «Школярики» зі снігових заметів. Фото

«Завтра школи та садки міста працюватимуть у звичайному режимі з дотриманням усіх протиепідемічних правил та норм. Комунальні служби цілодобово прибирають місто, чистять дороги, громадський транспорт курсує відповідно до графіку. Радимо розраховувати додатковий час на дорогу і добиратись до школи вчасно. Також просимо із розумінням ставитись до можливих запізнень учнів та педагогів», –  повідомили в управлінні освіти ЛМР.

Читайте також: У Львові перекриватимуть дороги, щоби вивезти сніг. Оперативна інформація 

Нагадаємо, через негоду деякі школи у Львові цього тижня призупиняли очне навчання,11 лютого, батькам рекомендували не вести дітей у школи та садки. Ті, хто не мав з ким залишити дитину, могли привести їх у чергові класи та групи. Раніше Тvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР повідомляли, що рішення про повернення до очного навчання залежатиме від погодних умов або ж рішення керівництв кожного із навчальних закладів. Загалом у школах Львова навчається 84 тисячі учнів, а у садочках – 26 тисяч вихованців.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!