Політична реклама

Школярів Львова запрошують на день відкритих дверей у художній ліцей

1871 0
Цієї суботи, 13 квітня, Львівський художній ліцей при Львівській національній академії мистецтв проводить день відкритих дверей.

Захід розпочнеться о 11.00 год. у приміщенні ліцею за адресою вул. Хотинська, 6, - повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У програмі – презентація ліцею, екскурсія виставковими галереями робіт ліцеїстів, відвідування музею ліцею, майстер-класи з живопису, монотипії, батіку, витинанки, роботи зі шкірою, виготовлення ляльки-мотанки, декоративно-прикладного мистецтва, зустріч з педагогами та ліцеїстами, викладачами Львівської національної академії мистецтв, Великодній ярмарок, гаївки. Майстер-класи проводять ліцеїсти.

Випускники ліцею мають високі шанси на вступ до академії мистецтв, оскільки навчальний заклад є при Львівській національній академії мистецтв. Цьогоріч був перший випуск і 6 найкращих випускників отримали скерування у Академію мистецтв.

Художній ліцей запрошує учнів 7-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львова та області, а також всіх охочих долучитися до мистецтва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!