У Львові стало простіше отримати шенгенську візу. Що змінилось?

3057 0
Від вівторка, 23 червня, аби отримати шенгенську візу, потрібно здати ще й біометричні відбитки пальців. У зв’язку з цим навколо оформлення віз виник деякий ажіотаж. Проте зараз, як розповів Tvoemisto.tv консул з питань двосторонньої співпраці Генерального консульства республіки Польщі в Україні Марцін Зінєвіч, черг при здачі відбитків пальців немає.
фото: www.volynpost.com, www.5.ua, www.0352.ua

фото: www.volynpost.com, www.5.ua, www.0352.ua

«У нас були деякі побоювання, адже вони є завжди, коли вводиться щось нове. Але ми до цього готувались. Можливо, на початку і були деякі затримки, але наразі ми підрахували, що процес здачі біометричних відбитків пальців триває від 20 секунд до 1 хвилини» - розповів консул з питань двосторонньої співпраці Генерального консульства республіки Польщі в Україні.

Читате також: Нові правила отримання "шенгенки". 7 фактів

Також Марцін Зінєвіч каже, що, зважаючи на нововведення,  у Польському візовому центрі відкрити більшу кількість віконець для обслуговування громадян. Процедура нова і незвична для львів’ян, але біометричні відбитки будуть дійсні протягом п’яти років.

Спілкувалася Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!