Скільки коштує похід у театр у Львові та чи зросла вартість з початком війни

3128 0
Найдорожчий квиток на найкращі місця у Львівській національній опері на виставу «Тіні забутих предків» коштує 1500 грн.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові середня ціна квитків на звичайні місця в театрах становить 188 грн. Tvoemisto.tv проаналізувало вартість квитків на звичайні місця на 12 різних вистав у всіх театрах обраних міст.

У Львові працюють дев’ять театрів. Найдешевші квитки – від 60 грн. Є навіть одна вистава за 50 грн. Такі квитки пропонує Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької. Найдорожчий квиток на найкращі місця у Львівській національній опері на виставу «Тіні забутих предків» коштує 1500 грн.

Додамо, що найдорожчими є квитки в театрах Києва: середня вартість звичайного місця становить 240 грн.Середня вартість квитків на звичайні місця в театрах Одеси – 135 грн. Найдешевші квитки в Дніпрі, у якому працюють три театри. Середня вартість – 131 грн. 

Якщо порівняти вартість квитків до повномасштабного вторгнення і теперішню, то найбільше вона зросла у Львові та Ужгороді. У Києві та Одесі середні ціни в 2022 році збільшилися, проте зараз вони приблизно такі самі, як у 2021 році. До повномасштабного вторгнення (2021 –  початок 2022 року) найдешевші квитки були у Львові, найдорожчі – в Києві.

Нагадаємо, що за час великої війни Львів уперше став найдорожчим містом в Україні за вартістю квартир у новобудовах. Загалом найбільші зміни на ринку нерухомості, за даними експертів, відбулись у п’яти великих містах.

Редакція Tvoemisto.tv показує, як це вплинуло на вартість життя у  Києві, Львові, Ужгороді, Одесі та Дніпрі та розпитала у фахівців, що це може означати у тексті за посиланням.

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!