SkyUp літатиме зі Львова до Неаполя, Рима та Мілана

11343 1
Рейси стартують навесні.
Фото: У відпустку

Фото: У відпустку

Український лоукостер SkyUp відкрив продаж квитків на рейси зі Львова до міст Італії, в які раніше літав Ernest Airlines, що напередодні втратив ліцензію.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Навесні SkyUp почне літати до Мілана (Бергамо), Неаполя та Рима. Квитки до Мілана можна придбати починаючи з 30 березня від 1387 грн. Рейси виконуватимуть що понеділка та п’ятниці. Бронювання квитків доступне до 23 жовтня. 

30 березня також стартують рейси й до Неаполя, також кожного понеділка та п’ятниці. Вартість квитків починаєnься від 1147 грн у один бік і більше. До Рима можна буде полетіти з 29 березня кожного вівторка, четверга та неділі. Бронювання також доступне до кінця жовтня. Вартість квитків починається від 1387 грн.

Квитки можна придбати на сайті авіаперевізника. Днями SkyUp змінив правила перевезення пасажирів та багажу, зокрема збільшивши норму перевезення ручної поклажі. Зі Львова компанія літає до Києва, ХарковаОАЕПрагиТель-Авіва та Парижа, а також виконує чартерні рейси. Згодом SkyUp також літатиме до Барселони, Батумі та Бургаса, а також отримала дозвіл на польоти до Іракліона та Стамбула.

Читайте також: Наче на безлюдному острові. Як львів'яни в Італії чекали на літак додому

Нагадаємо, авіаційні служби Італії відкликали ліцензію у лоукостера Ernest Airlines, який зі Львова літав до Мілана, Рима, Неаполя та Венеції, а у 2020 року збирався літати до Болоньї. Тож компанія 11 січня скасувала всі рейси.


Читайте також:
16 Січня, 2020 20:28
Оксана Что означает 0.01 сюрприз?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!