SkyUp скасував низку чартерних авіарейсів зі Львова. Перелік

2866 0
Авіакомпанія відмінила слоти, які мали виконуватися на Airbus A330-200 на окремі дати до Єгипту.
Фото: Еспресо.TV

Фото: Еспресо.TV

Авіакомпанія SkyUp відмінила слоти, які мали виконуватися зі Львова до Єгипту на Airbus A330-200 на окремі дати. Про це повідомляється на сторінці львівського аеропорту у Facebook.

Зокрема, скасовані наступні чартерні рейси:

25 липня (середа):
Рейс №KUP5414 Хургада-Львів
Рейс №KUP5413 Львів-Хургада

26 липня (четвер):
Рейс №KUP5314 Шарм-ель-Шейх-Львів
Рейс №KUP5313 Львів-Шарм-ель-Шейх

Читайте також: На чому літають львів'яни: найстаріші та наймолодші літаки українських авіакомпаній

28 липня (субота):
Рейс №KUP5414 Хургада-Львів
Рейс №KUP5413 Львів-Хургада

29 липня (неділя):
Рейс №KUP5314 Шарм-ель-Шейх-Львів
Рейс №KUP5313 Львів-Шарм-ель-Шейх

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі аеропорту, причини скасування рейсів у авіакомпанії не повідомили. Tvoemisto.tv також звернулося по коментар щодо цієї ситуації до SkyUp.

Нагадаємо, ТОВ «Авіакомпанія "Скайап"» зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ «ACS-Україна» Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!. 13 грудня міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що в Україні з’явиться новий авіаперевізник. Згодом в компанії SkyUp розповіли про плани відкрити внутрішні та міжнародні рейси. У січні львівський аеропорт проводив переговори з компанією щодо сполучення із Лісабоном. У червні SkyUp отримав дозволи на виконання 9 авіарейсів зі Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!