Політична реклама

Сьогодні через похорон у Львові тимчасово обмежать рух

1798 0
Сьогодні Львів та Львівщина попрощаються з Богданом Ільківим. Він загинув від отриманих на Майдані поранень.

Прощання з невинно убитим під час акцій протесту в Києві відбудеться о 11.00 год в Щерці, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Пізніше автоколона вирушить до пам’ятника Степану Бандері у Львові. Від пам’ятника Степану Бандері колона пішою ходою пройде до Майдану (пр Свободи), а звідти – на Личаківське кладовище, де Богдана Ільківа поховають на полі почесних поховань.

Відтак, орієнтовно, о 14.00 год процесію будуть зустрічати біля пам’ятника Степану Бандері. Далі процесія пішою ходою вирушить за маршрутом: площа перед пам’ятником Степану Бандері – вул Шептицьких – вул Листопадового Чину – ЛНУ імені Івана Франка – вул Університетська – вул Січових Стрільців – Майдан – пр Свободи – пл. Міцкевича – Галицька – вул Івана Франка – вул Пекарська – Личаківське кладовище. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!