Сьогодні Львівщина прощається із трьома захисниками. Що про них відомо

7134 0
Вони загинули в російсько-українській війні.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 28 вересня, Львівщина прощається із трьома захисниками, що загинули у бою з ворогом. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Що відомо про Героїв

Дмитро Ільчишин

Мешканець  смт Івано-Франкове Яворівського району. Воїн став на захист України від окупанта з перших днів повномасштабного російського вторгнення. Був стрільцем-зенітником. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області. У захисника залишились батьки, сестра та 9-річний син. 

Віталій Нікітчук 

Львів’янин. Молодший лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив державу на південному напрямку у лавах 132-го окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У Віталія Нікітчука залишилися бабуся, батьки, дружина, двоє дітей, брат та тесть із тещею.

Михайло Манишин

Народився у селі Бориничі, проживав у Ходорові Стрийського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Служив солдатом, старшим стрільцем-оператором 1 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А4674. Загинув 22 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області.

Фото: Львівська ОВА

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!