У Львові попрощаються з двома загиблими захисниками. Що про них відомо

2131 0
Поховають загиблих воїнів на Личаківському кладовищі.
Фото умовне

Фото умовне

У суботу у Львові поховають двох військовослужбовців. Олег Павлов та Анатолій Березяк загинули на фронті, захищаючи Україну. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Що відомо про загиблих захисників

Олег Павлов. Народився 26 червня 1980 у Львові. Навчався у Середній загальноосвітній школі №68 міста Львова. У мирний час займався приватним підприємництвом та перебував у Естонській Республіці. Займався колекціонуванням монет, був винятково люблячим чоловіком та батьком.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону та, попри відсутність будь-якого військового досвіду, став на захист Батьківщини. Боровся із російськими загарбниками на Харківщині у лавах 60-ї окремої піхотної Інгулецької бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Олега Павлова залишилися дружина, троє дітей, сестра та племінники.

Анатолій Березяк. Народився 8 травня 1969 року у Львові. Навчався у колишній Середній загальноосвітній школі №26 міста Львова. У 1986 році вступив до Львівського середнього професійно-технічного училища №56.

Протягом 2011-2015 років обіймав посаду водія автотранспортних засобів у Публічному акціонерному товаристві «Західенерго». Згодом працював водієм у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Хмільний дім» та ТОВ «Львівська пивна компанія». У вільний час захоплювався рибальством, обожнював активний відпочинок на природі. Був винятково доброю, життєрадісною людиною та турботливим сім’янином.

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту. У Анатолія Березяка залишилися дружина, син і донька.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!