Спортсмени з Львівщини вибороли 12 нагород на чемпіонаті з армреслінгу

647 0
Серед отриманих медалей – 4 золоті, 3 срібні та 5 бронзових.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Спортсмени з Львівщини вибороли 12 медалей на чемпіонаті Європи з армреслінгу, який відбувся у Молдові. Серед них – 4 золоті, 3 – срібні та 5 – бронзові.

Джерело: Львівська обласна військова адміністрація

Мешканець Старосамбірщини Мирон Мига у ваговій категорії 75 кг став віце чемпіоном у боротьбі на праву руку. Вадим Савенко у ваговій категорії 65 кг здобув дві нагороди: третє місце як в боротьбі на ліву, так і на праву руку. Богдан Фабрика у ваговій категорії 75 кг здобув третє місце в правій руці.

Читайте також: Львівські спортсмени вперше в історії виграли чемпіонат з водного поло

Серед дорослих спортсменів чемпіоном Європи у ваговій категорії 65 кг у боротьбі на праву руку став Микола Бурко, а також він здобув третє місце в боротьбі на ліву руку. У боротьбі серед спортсменів з інвалідністю Анна Кушнір з Рави-Руської зайняла перше місце як у боротьбі на ліву, так і в боротьбі на праву руку. Чемпіоном також став Павло Панасенко в боротьбі на ліву руку. Іван Товарницький здобув друге місце у змаганнях на праву руку та третє місце в боротьбі на ліву руку. Петро Дончак зайняв друге місце в змаганнях на праву руку.

Нагадаємо, що в 10 червня Івано-Франківську завершився Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді. Львівська збірна здобула 10 медалей, зокрема 3 золотих, 2 срібні та 5 бронзових нагород.

______________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!