Львів'янка стала чемпіонкою Європи з парафехтування

585 0
У командній шаблі Наталя Морквич виборола золото.
фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Львів’янка Наталія Морквич стала чемпіонкою Європи з парафехтування. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту ЛОДА. 

Континентальна першість триває в Парижі. У перший день Наталія в особистих змаганнях на шаблі недотягнула до медалі, програвши у вирішальному бою з рахунком 14-15. Але у командній шаблі Наталя Морквич разом з Євгенією Бреус, Надією Дьолог та Ольгою Єсіною вибороли золото.

Раніше на цьому ж чемпіонаті Європи:

  • чоловіча команда з фехтування на шаблях завоювала «золото». У складі переможного квартету виступали спортсмени Львівщини Андрій Демчук та Антон Дацко, а також черкащанин Артем Манько та миколаївець Дмитро Серьоженко

  • Андрій Демчук у фехтуванні на шаблі виборов срібну медаль

  • Антон Дацко в цій же дисципліні завоював «бронзу»

  • Андрій Демчук у чоловічій рапірі категорії А виборов «бронзу»

«Усі троє спортсменів є представниками Львівського регіонального центру «Інваспорт», Андрій Демчук тренується під керівництвом Нікуліна Віктора, Антон Дацко – Колеснікової Світлани, а Наталія Морквич – Світлани та Пилипа Колеснікових,» – повідомив начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Нагадаємо, у турецькому місті Ерзурум тривають ХХ зимові Дефлімпійські ігри (спортивні змагання серед людей з порушенням слуху). На них львів'яни уже здобули три медалі, дві з яких – найвищого ґатунку.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!