Спортсмени зі Львівщини здобули два «золота» на етапі Кубка світу з боротьби у стилі самбо

855 0
Змагання відбувалися з 15 по 21 лютого у Лімасолі, що на Кіпрі.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Спортсмени зі Львівщини здобули дві золоті медалі на етапі Кубка світу з боротьби у стилі самбо. Про це повідомило управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Загалом Ярослав Михайлюк та Нікіта Берегульський здобули три медалі на двох:

  • Михайлюк Ярослав – 19-річний самбіст виборов «золото» у спортивному самбо серед юніорів до 88 кг! Це вже друга велика перемога для Ярослава, який нещодавно став чемпіоном на всеукраїнських змаганнях. Вітаємо Ярослава і його тренерів - Сударікова Семена та Шміла Романа!

  • Берегульський Нікіта – 20-річний спортсмен посів перше місце у спортивному самбо та друге місце у бойовому самбо серед чоловіків до 98 кг! 

Тренували чемпіонів Семен Сударіков, Роман Шміла та Федір Загура. 

Нагадаємо, що нещодавно львівська спортсменка Оксана Заліско виборола перемогу на Кубку світу з лижних гонок серед ветеранів.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!