Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні-2024

14337 0
Конкурс пройде у шведському місті Мальме.
instagram.com/thejerryheil

instagram.com/thejerryheil

На пісенному конкурсі Євробачення-2024, що відбудеться у шведському місті Мальме, Україну представить дует виконавиць alyona alyona & Jerry Heil. Виконавиці з піснею «Teresa & Maria» отримали 21 бал від глядачів та журі.

Зазначимо, що найбільше балів від журі отримали Ziferblat (11), Alyona Alyona & Jerry Heil (10), Mеlovin (9). Від глядачів: alyona alyona & Jerry Heil отримали 11 балів, Yaktak – 10, Mеlovin – 9. 

Загалом у додатку «Дія» за учасників Нацвідбору проголосувало 1 млн 167 тис глядачів, торік це було 166 тисяч.

 

68-й пісенний конкурс «Євробачення» відбудеться у травні 2024 року в Мальме. Півфінали, в одному з яких візьме участь Україна, відбудуться 7 та 9 травня. А гранд-фінал – у суботу, 11 травня, на стадіоні Malmö Arena.

Читайте також: Хто переміг на «Євробаченні – 2023». Відео

У 2013 році Україну в тому ж Мальме представила Злата Огнєвіч з піснею Gravity. Вона посіла третє місце.

Нагадаємо, що 13 травня 2023 року у Ліверпулі відбувся фінал пісенного конкурсу «Євробачення». Перше місце посіла представниця Швеції Loreen. Гурт TVORCHI від України з піснею Heart of Steel набрали 243 бали і посіли шосте місце.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!