Стало відомо, який стан потерпілих внаслідок ракетного обстрілу Львівщини

1185 0
Четверо постраждалих досі в лікарні.
Умовне фото

Умовне фото

Четверо з шести людей, яких госпіталізували після ракетного удару, який був по Львівщині 15 серпня, залишаються у медзакладах. В одного постраждалого перелом, в іншого – закрита черепно-мозкова травма. Ще двоє – із гіпертонічним кризом. 

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький

Загалом внаслідок ракетної атаки у Львові пошкоджені близько 100 будинків. Про потребу у відселенні та забезпеченні тимчасовим житлом заявили 4 сім'ї, а це 12 осіб. На засіданні Львівської міської комісії ТЕБ і НС ухвалили рішення про виділення 20 млн грн з резервного фонду для ліквідації наслідків ракетного удару.

Читайте також: «Приліт» по Львову, збита ракета та ППО. Що кажуть експерти

У селі Ставчани обстежили 36 присадибних ділянок. Три житлові будинки та три господарські не підлягають відновленню. В інших будинках є руйнування дахів, вікон, тріщини на стінах.

«Провели засідання сільської комісії ТЕБ і НС, на якому вирішили виділити 200 тисяч гривень з резервного фонду для ліквідації наслідків ракетного удару. Суму планують переглянути та збільшити сьогодні – під час засідання сесії сільської ради. У селі Холодновідка внаслідок атаки пошкоджені дві електроопори, обірвані електричні дроти на лінії електропередач», – повідомив Козицький.

Усе найголовніше про наслідки ракетного удару Tvoemisto.tv зібрало у новині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!