Stop Covid-19. У Львові запустили сайт із потребами обласних медзакладів, які борються з коронавірусом

2202 0
На Львівщині лабораторно підтвердили уже 14 випадків захворювання на Covid-19.
Фото: STOP COVID-19

Фото: STOP COVID-19

На Львівщині запрацював сайт обласного Штабу протидії коронавірусу Stop Covid-19. На сайті благодійники та усі небайдужі, які хочуть долучитися до боротьби з пандемією, зможуть знайти усю необхідну інформацію про:

• Потреби обласних лікарень та інших установ у боротьбі з коронавірусом
• Реквізити для надання фінансової допомоги
• Допомогу, яку вже забезпечили меценати
• Суму внесків до благодійного фонду та партнерів ініціативи
• Контакти та зворотний зв'язок з обласним Штабом

Читайте також: Двоє медиків львівських лікарень захворіли на коронавірус

«Сьогодні уся Львівщина, вся Україна, цілий світ переживають найскладнішу соціально-гуманітарну кризу ХХІ століття – епідемію короновірусу. Її подолання – це серйозний виклик владі, місцевим урядам та громадам. Усе суспільство повинно об'єднатися заради подолання наслідків епідемії та разом працювати на випередження, оскільки біда може неочікувано увійти до кожної родини. Тому закликаю усіх людей доброї волі, бізнесменів, підприємців, депутатів усіх рівнів, меценатів долучитися до збору коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту та іншого медичного обладнання, які зараз вкрай необхідні нашим медичним установам», – звертається голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Читайте також: Лікарні першої хвилі на Львівщині забезпечені засобами індивідуального захисту на два тижні 

Станом на 3 квітня на Львівщині лабораторно підтвердили уже 14 випадків захворювання на Covid-19.

Нагадаємо, що двоє львів’ян уже видужали від коронавірусу. Загалом кількість хворих у світі перевалила за мільйон. В Україні підтвердили 942 випадки Covid-19, із яких 23 померли, а 19 одужали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!