Синоптики попереджають про погіршення погоди

2594 0
Фото: vlasno.info

Фото: vlasno.info

Сьогодні, 19 січня, у Львові прогнозують погіршення погоди із поривами вітру та хуртовинами. Про це інформує Львівський регіональний центр із гідрометеорології. 

Температура повітря у Львові становитиме від -3 до -5 градусів морозу вночі та +3 тепла удень, можливий сніг та хуртовини. Пориви вітру подекуди становитимуть 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с. 

Читайте також: Де у Львові зануритись на Водохреща. Локації

На вихідні у місті очікують місцями невеликий сніг. Зокрема у суботу, 20 січня, на дорогах можлива ожеледиця, а стовпчик термометра опуститься до -7 градусів мррозу. Вдень можливе потепління до +3 градусів тепла. 

У неділю, 21 січня, синоптики прогнозують хмарну погоду і сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря складатиме до -7 морозу максимум.

Надзвичайники попереджають про небезпечні ситуації на дорогах та застерігає бути обережними всіх учасників руху.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!