Сирена на Львівщині попереджала про наліт стратегічної авіації Росії. Як минула доба

68537 0
Головні події минулої доби у Львівській області.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Повітряна тривога. Один раз сирена сповіщала про повітряну тривогу (25 березня, яка тривала з 16.15 до 17.28 год). Вона попереджала про наліт стратегічної авіації росії з акваторії Чорного моря. Завдяки воїнам ЗСУ спокій на Львівщині ворогові порушити не вдалося. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці на Львівщині. Прийняли і розселили в області ще 5 тисяч 500 вимушених переселенців. Від початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну на Львівщині надали прихисток 247 тисячам людей.

Для людей, які вимушені покидати домівки через війну, в області зарезервували ще 18 тисяч місць у державних та комунальних закладах і понад 800 – у приватній сфері.

Черги на кордонах. Через пункти пропуску у Львівській області кордон за добу перетнули 24 тисячі людей. Черг менше, оскільки потік людей знизився. Від 24 лютого за кордон через пункти пропуску на Львівщині виїхали 1 мільйон 246 тисяч українців.

Диверсії. Поліція опрацювала понад 1500 звернень від громадян щодо підозрілих осіб чи об’єктів.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!