На кордоні з Польщею зупинилося 50 автобусів. Де найбільші черги

6782 0
У пункті пропуску «Краківець» на перетин кордону очікують 17 автобусів.
УМОВНЕ ФОТО / GETTY IMAGES

УМОВНЕ ФОТО / GETTY IMAGES

У неділю, 24 вересня, станом на 21:00 у пунктах пропуску на кордоні з Польщею фіксують черги з легкових автомобілів та автобусів. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби – Західний кордон.

Стан черг:

  • «Ягодин» – 20 автобусів (електронна черга) (пропуск пішоходів не здійснюється; пропуск легкових авто тимчасово не здійснюється);
  • «Устилуг» – 80 л/а, 7 автобусів (електронна черга); (пропуск пішоходів не здійснюється);
  • «Угринів» – 10 л/а, черг з автобусів немає (пропуск пішоходів не здійснюється);
  • «Рава-Руська» – 6 автобусів, черги з автомобілів відсутні, (пропуск пішоходів не здійснюється);
  • «Грушів» – 40 л/а, черг з автобусів немає (пропуск пішоходів не здійснюється);
  • «Краківець» – 90 л/а, 17 автобусів (електронна черга); (пропуск пішоходів не здійснюється);
  • «Шегині» –  черги з автівок відсутні, 22 автобусів (електронна черга), 0 пішоходів (пропуск пішоходів здійснюється у обох напрямках);
  • «Смільниця» – черг немає (пропуск пішоходів не здійснюється).
  • «Нижанковичі» – 690 електронна в/а, здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ).


Загалом стежити за актуальною інформацією щодо стану черг на в'їзд до України із Республіки Польща можна за посиланням. Окрім цього, українці, які планують перетинати кордон, мають можливість переглянути інформацію про завантаженість пунктів пропуску на інтерактивній карті в режимі реального часу.

Нагадаємо, на під’їзній дорозі до міжнародного пункту пропуску «Шегині – Медика» запрацювали санітарно-сервісні приміщення. Такі ж модулі встановили поблизу інших пунктів пропуску, розташованих на території Львівської області: «Рава-Руська – Хребенне», «Грушів –  Будомєж», «Угринів – Долгобичув», «Краківець – Корчова». Виготовлення та встановлення 7 модулів профінансували з обласного бюджету на суму 12 млн грн. 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!