Ситуація на дорогах Львова: ДТП на Стрийській

2585 0
У Львові на вулиці Стрийській, між автобусним заводом та мостом, трапилась масштабна ДТП – зіткнулось 4 автомобілі. Відтак, рух на цій ділянці дуже ускладнений. Крім того, на вулиці Пасічній – до перехрестя з вулицею Личаківською і далі, у напрямку Винник утворився затор.

Крім того, на вулиці Стрийській трапилась ще одна ДТП при виїзді на міст. Відтак, вулиця закоркована до перехрестя з вулицею Сахарова, інформує Львівська хвиля.

Загалом, за даними Яндекс.Карти, ситуація з заторами у Львові оцінюється у 5 балів. Традиційно напружений рух у центральній частині Львова, зокрема, на проспекті Свободи, перехресті вул. Левицького, вул. І. Франка та вул. Князя Романа. Також невеликий затор – на перехресті вул. Княгині Ольги та Сахарова. 

ТЕГИ: затори

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!