Танцюристи Львова презентують проєкт заради перемоги життя. Де дивитись

1821 0
Tvoemisto.tv транслюватиме подію на своїх ресурсах.
Фото: ілюстративне/Холдинг емоцій «!FEST»

Фото: ілюстративне/Холдинг емоцій «!FEST»

Сьогодні, 10 квітня, у Львові представлять проєкт, що має на меті об'єднати усіх, хто любить життя, – «Tango For Life». Танго танцюватимуть під музику українського танго, що гратиме Leo Brass Quintet у Львові, на площі перед Оперним театром.  Tvoemisto.tv транслюватиме подію на своїх ресурсах у Фейсбуку та на Ютюб-каналі о 12:30.

«Танець як єднання; танець як жага до життя; танець як спосіб відчути життя навіть у жахливий час; танець, як спосіб допомогти тим, хто потребує допомоги – усе це є універсальним і таким важливим для всіх людей у світі та для усіх українців саме зараз», – пояснюють організатори події.

Танцюристів, які перебувають у Львові, організатори запрошують долучатися до участі в заходу, а всіх відвідувачів – до збору коштів. «Танго За Життя (Tango For Life)» є арт-проєктом, що спрямований на збір коштів для фонду «Повернись Живим» та фонду «Таблеточки», що опікується онкохворими дітьми.

Реквізити фонду «Повернись Живим» тут, а реквізити фонду «Таблеточки» за посиланням

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!