Троє сестер зі Львівщини вибороли бронзу на Чемпіонаті України з веслувального слалому

908 0
Спортсменки змагалися у трьох видах веслувань.
Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Троє сестер Горлових зі Львівщини вибороли бронзу на Чемпіонаті України з веслувального слалому. 26-річна Анастасія Горлова, 17-річна Олександра Горлова та 16-річна Валентина Горлова змагалися у трьох видах – особисті перегони, командні перегони та екстрим слалом. Про це повідомляють в управлінні молоді та спорту ЛОДА.

У командних перегонах на байдарках сестри зайняли третє місце, поступившись лише командам Вінницької та Київської областей. У каное в цьому виді дівчата фінішували четвертими.

В екстрим-слаломі участь брала Олександра Горлова, яка посіла 4 місце.

Тренерами дівчат є Олександр Горлов та Вадим Горлов.

Валентина та Олександра навчаються у Львівському фаховому коледжі спорту. Анастасія вже закінчила цей заклад, а також навчання у Львівському державному університеті фізичної культури. Наразі вона є старшим сержантом Збройних сил України та атлеткою Львівської школи вищої спортивної майстерності.

Фото Управління молоді та спорту ЛОДА



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!