Три переваги елітного житла у Львові

3358 1
Елітне житло для багатьох львів'ян асоціюється із величезними площами та пафосною позолотою. Утім, сьогодні ці критерії навряд чи є найголовнішими. Чим вирізняється сучасне елітне житло у Львові та які бонуси отримають його мешканці? На прикладі ЖК «Монако», Tvoemisto.tv, виокремило три основні переваги, які пропонують новітні забудовники Львова мешканцям елітного житла.

1) Житло у центрі міста – економія часу та якісний відпочинок. Житло, розташоване в серці міста – це, перш за все, безліч зекономленого часу та зусиль на добирання. Із ЖК «Монако» до площі Ринок за декілька хвилин можна добратися пішки. Та і прогулянка центром – значно приємніша, аніж стояння в заторах.  Ще однією перевагою для мешканців житла в центрі є розвинена інфраструктура. Так, робити закупи майбутні мешканці апартаментів зможуть у ТЦ «ForumLviv» та «Магнус», на міських ринках «Добробут» та «Краківський». А от для дозвілля варіантів в центрі міста безліч. Тут неподалік від дому і театри, і кінотеатри, і затишні кав'ярні та ресторани, і міські свята та фестивалі, що здебільшого проводяться на центральних площах міста, тощо.

2) Облаштування прибудинкової території. Окрім розташування, суттєве значення у визначенні якості житла має також облаштування прибудинкової території – місця, де мешканці могли б проводити свій вільний час. У випадку житлового будинку на вул.Куліша 36 (новобудови ЖК «Монако»), незважаючи на ущільнену забудову в центральній частині міста, на ділянці окрім самого будинку передбачені ще і відпочинкові майданчики та зони озеленення. Будинок відгороджує цю територію від шуму вулиці, створюючи затишний внутрішній дворик – чудове місце для відпочинку з рідними та спілкування із сусідами.

3) Красивий будинок, гарний вид з вікна та приємне сусідство.  У плануванні внутрішнього простору та зовнішнього вигляду елітного житла, архітектори прискіпливі до деталей. До прикладу, квартири в будинку ЖК «Монако» мають зручне планування внутрішнього простору та відповідають сучасним вимогам новобудов. Великі віконні пройоми забезпечують житлові приміщення якісним природнім освітленням. До слова, вікна передбачаються з подвійним склопакетом для збільшення енергоефективності та покращення шумоізоляційних характеристик.

Фасади будинку виконані в сучасному стилі відповідно до найновіших тенденцій у світовій житловій архітектурі. Окрім того, мешканці верхніх поверхів, як бонус до зручної квартири, отримають також гарний вид з вікна.

Ще однією перевагою елітного житла є обмежена кількість мешканців. У новобудові ЖК «Монако», що з’явиться на вул. Куліша у 2016 році запроектовано тільки 6 житлових поверхів і планування під'їздів передбачає розміщення на сходових майданчиках всього по 3 квартири. Володіти апартаментами у такому будинку не просто престижно – це ознака певного статусу його мешканців, для яких головне психологічний комфорт і спільність інтересів.

Відділ продажу: м. Львів вул. Торф'яна, 21 (просп. Чорновола, навпроти ТЦ «Арсен»)

®


Читайте також:
24 Березня, 2015 21:17
А Це те елітне житло, під яке у людей на Куліша відхопили останній кусок двору під вікнами?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!