Тvoemisto.tv транслюватиме Великодню Літургію із собору Святого Юра

1644 0
Початок 24 квітня, о 7:30 год.
Фото: Myukraine.org.ua

Фото: Myukraine.org.ua

У неділю, 24 квітня, християни східного обряду святкуватимуть Великдень. Через воєнний стан нічних богослужінь не буде, а віряни зможуть долучитися до молитви ввечері перед комендатською годиною та вранці після неї. Також святкові богослужіння можна буде подивитись онлайн.

Читайте також: Патрулювання під час Богослужінь і традиційні святкування. Як у Львові відзначатимуть Великдень

Зокрема, Tvoemisto.tv транслюватиме службу Божу з Архикатедрального Собору Святого Юра в День Христового Воскресіння. Початок 24 квітня, о 7:30 – Надгробне. Пасхальна Утреня. Архиєрейська Божественна Літургія (звершує Високопреосвященний Ігор, Митрополит Львівський).

Читайте також: У Львові визначили правила святкування Великодня в умовах воєнного стану

Порядок Богослужінь в Архикатедральному Соборі Святого Юра, УГКЦ (пл. Святого Юра, 5) на Великдень:

7:30 – Надгробне, Пасхальна Утреня. Архиєрейська Божественна Літургія  (звершує Митрополит Львівський Ігор)

11:00 – Божественна Літургія св.  Івана Золотоустого

14:00 – Стихири Пасхи

16:00 – Воскресна Вечірня

Нагадаємо, що українців закликають дотримуватись обмежень воєнного стану та правил комендантської години під час Великодніх свят через погрози росії обстрілювати українські церкви. Великодні богослужіння для християн східного обряду будуть доступні онлайн та на телебаченні. Детальніше про рекомендації святкування Великодня у період воєнного стану можна прочитати тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!