Вони захищають свій дім. «Твоє Місто» запускає платформи про історії війни за Київ

6245 0
Київ – зараз не лише столиця незалежної України, а й героїчне місто, на яке дивиться із захопленням увесь світ.

Медіа-хаб «Твоє Місто» запускає телеграм-канал і Фейсбук-сторінку – «Київ – Твоє Місто», де розповідатиме про непересічних киян, які захищають свій дім: на фронті, в теробороні, у волонтерських групах, у медичних батальйонах.

«Київ – зараз не лише столиця незалежної України, а й героїчне місто, на яке дивиться із захопленням увесь світ! Київ – це не будинки, мости і вулиці. Це люди. На каналі «Київ – Твоє Місто» розповідатимемо про непересічних киян, які захищають свій дім: на фронті, в теробороні, у волонтерських групах, у медичних батальйонах, в інформаційних військах та з різних куточків світу. Усі вони зараз мають спільну мету – не віддати серце Батьківщини ворогу. Київ вистоїть! Все буде Україна», – йдеться в описі до платформ.

Читайте також: Тvoemisto.tv запустило телеграм-канал для львів'ян, як діяти в умовах війни

Перша історія про львів'янку Христину і її чоловіка, які одружилися на Майдані, а зараз захищають свою домівку, уже доступна для прочитання.

Приєднатися до Телеграм-каналу «Київ – Твоє Місто» можна за посиланням, а підписатися на Фейсбук-сторінку – тут.

Читайте також: Допоможи переселенцям і захисникам. Адреси, телефони і все необхідне у Львові

Нагадаємо, що медіа-хаб «Твоє місто» запустив телеграм-канал «Україна переможе», щоб інформувати львів'ян про гарячі новини у місті, надавати інструкції з офіційних джерел, як діяти в умовах війни, як можна допомогти армії і надати відсіч ворогу. Приєднатися до телеграм-каналу можна тут.

За онлайн-трансляціями, брифінгами, марафонами та дискусіями ви можете стежити, підписавшись на наш Ютуб-канал.

Підтримати Tvoemisto.tv можна за посиланням.

Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!