У березні, у лікарнях Львова від пневмоній померло 218 людей

1233 0
Львів'ян закликають дотримуватись карантинних обмежень. Лікарні області запонені на 70,86 %.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

У лікарнях Львова у березні цього року від пневмоній померло 218 людей. Торік, у березні із таким діагнозом померло троє пацієнтів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: В Україні з'явився південноафриканський штам коронавірусу. У чому його небезпека 

Він зазначив, що у березні 2019 року від пневмоній у лікарнях Львова померло четверо людей, у березні 2020-го – троє, а цього року, лише за один березень, у лікарнях міста від пневмоній померли 218 пацієнтів.

«Можна багато говорити, благати і пояснювати, що COVID-19 – це дуже небезпечно. Можна закривати нічні клуби і торгові центри.  Але, мабуть, ці цифри більш промовисті», – написав міський голова.

У мерії закликають дотримуватись карантинних обмежень, які запровадили у мсті і не поповнювати статистику захворюваності.

Додамо, у стаціонарах області нині перебуває 3256 людей, лікарні заповнені на 70,86 %. 

За вчорашню добу лабораторні центри провели 3596 ПЛР-тести, з яких 1538 – позитивні результати, з них у Львові – 764. 

Читайте також: Шлях вакцини. Як у Львові зберігають і перевозять «щит» від коронавірусу. Репортаж

Нагадаємо, що посилений карантин у Львові продовжили до 12 квітня. У дитячих садочках працюватимуть лише чергові групи для дітей, батьки яких працюють. Громадський транспорт у Львові працюватиме у режимі спецперевезень, а безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій призупиняють. 

Магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюватимуть лише на виніс та за попереднім замовленням. Непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів), мають бути зачинені.

Відкриття літніх майданчиків відтермінували до 12 квітня. Усі заклади харчування продовжують працювати лише на виніс та адресну доставку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!