У бою з окупантами загинув львівський артилерист Богдан Голуб

4373 0
Похорон відбудеться завтра, об 11:00, у Гарнізонному храмі.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

15 травня у бою з ворогом на Луганщині загинув оператор відділення управління протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону Богдан Голуб. 

«Колектив біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щирі співчуття доценту кафедри генетики та біотехнології Наталії Ярославівні Голуб з приводу загибелі її чоловіка Богдана Володимировича Голуба», – повідомили на сторінці факультету.

Читайте також: Небесний батальйон Львівщини. Імена Героїв, які віддали життя у війні проти росії

Похорон відбудеться у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла завтра, 19 травня, об 11:00.

«Нехай добрий, світлий спомин про Богдана Голуба – захисника Вітчизни, люблячого чоловіка, сина, батька, друга, назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував», – додають у колективі біологічного факультету.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!