Під час штурму ворожих позицій загинув захисник із Львівщини

4737 0
Захисник загинув на Донецькому напрямку фронту.
Умовне фото

Умовне фото

На війні з окупантами загинув захисник із Львівщини Дмитро Ялоха. Йому було 32 роки. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

«Дрогобицьку громаду сколихнула сумна звістка про загибель ще одного Героя – 32-річний стебничанин Дмитро Ялоха віддав життя за рідну країну, мужньо захищаючи її від ворога», – йдеться в повідомленні.

Що відомо про Героя? 

Дмитро Ялоха народився 6 листопада 1991 року в Стебнику. Закінчив ЗОШ №18, згодом – військовий ліцей імені Героїв Крут у Львові та Львівський національний університет внутрішніх справ. Дмитро був лейтенантом поліції, служив у Дрогобицькому відділі поліції.

З березня 2023 року  долучився до лав підрозділу особливого призначення «Лють». Служив в штурмовому полку особливого призначення «Сафарі». Був сапером, брав участь у розмінуваннях територій на гарячих напрямках фронту.

Герой загинув 3 грудня, під час штурму ворожих позицій на Донецькому напрямку фронту. У загиблого Героя залишились батьки, дружина, донька, сестра, дві бабусі та дідусь.

Траурний конвей з тілом захисника прибуде  в четвер, 21 грудня. Час зустрічі конвою, проведення парастасу та чину похорону повідомлять додатково.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!