У Чернівцях з підозрою за коронавірус госпіталізували ще одного чоловіка

2476 0
У шістьох буковинців, яких госпіталізували раніше, коронавірусу не виявили.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Чернівцях 9 березня госпіталізували ще одного чоловіка з підозрою на зараження китайським коронавірусом. Він повернувся із країни, де зафіксований випадок цієї інфекції. Про це повідомили у Чернівецькій обласній державній адміністрації. 

Чоловік має ознаки інфекційного захворювання. В ЧОДА додали, що у шістьох буковинців, яких госпіталізували раніше, коронавірусу не виявили. Інфекції не підтвердили й в контактних осіб. Аналізи ще одного чоловіка, якого госпіталізували 7 березня, продовжують досліджувати.

Читайте також: Коронавірус в Україні. Як правильно користуватися антисептиком

Наразі в Україні виявили одного хворого на коронавірус, який разом із дружиною прилетів із Італії до Чернівців. Нині він перебуває в Чернівецькій інфекційній лікарні. Ще четверо українців хворі поза межами країни: одна дівчина в Італії та троє пасажирів лайнера Diamond Princess у Японії. Одна пасажирка лайнера вже вилікувалася. 49 українців також перебувають на круїзному лайнері біля берегів Америки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!