Київ

У червні в Києві демонтували більше 2400 незаконних рекламних конструкцій

733 0
Бригади КП «Київреклама» у червні прибрали майже 6000 кв.м незаконних рекламних конструкцій.
Фото: КП "Київреклама"

Фото: КП "Київреклама"

За минулий місяць столичні комунальники демонтували понад 2400 незаконних вивісок і рекламних засобів. Про це повідомляє Управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації.

Як зазначають в Управлінні, найбільше демонтували фасадних конструкцій, трохи менше штендерів та банерів на парканах. Загалом за червень у місті прибрали майже 6000 м² реклами.
 
Демонтажі проводилися на вулиці Анни Ахматової, проспекті Миколи Бажана (Дніпровський район), проспекті Володимира Івасюка (Оболонський район), вулиці Січових Стрільців (Шевченківський район), проспекті Академіка Глушкова (Солом’янський район) та за іншими адресами. Рекордсменом у червні став проспект Івасюка, там прибрали 185 незаконних вивісок і реклами.
 
В Управлінні з питань реклами також нагадали, що конструкції слід оформлювати за правилами. Це можна зробити онлайн на сайті за посиланням.
 
Нагадаємо, у КМДА показали приклади рекламних конструкцій, які встановлені з дотриманням правил (фото). Додамо, загалом у травні столичні комунальники демонтували майже 2500 незаконних вивісок і рекламних засобів.
_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!