У Чорному морі зменшилася кількість російських ракет

2859 0
Станом на 25 квітня в Чорному морі було вісім носіїв з ракетами, зараз їх – три.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

У Чорному морі поменшала кількість російських ракет. Так, в морі перебуває зараз три російських носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр» із сумарним залпом до 20 ракет, у той час як тиждень тому було 8 носіїв із ракетним залпом 58 ракет. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник. 

Читайте також: Мобілізацію в Україні можуть продовжити і після 24 травня

«Кораблі чф в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують завдавати ракетні удари по території України, виконувати завдання ізоляції району ведення бойових дій, ведення розвідки та вогневої підтримки на приморському напрямку. В акваторії Чорного моря зараз перебуває три носії КРМБ типу «Калибр», із сумарним ракетним залпом до 20 ракет», – йдеться у повідомленні. 

Мотузняк додав, що станом на сьогодні, 2 травня, у Східній операційній зоні практично на усіх напрямках агресор здійснює інтенсивний вогневий вплив. Найбільша активність окупантів спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках. На Запорізькому, Криворізькому та Миколаївському ворог проводить перегрупування військ, нарощує систему вогневого ураження та протиповітряної оборони.

Нагадаємо, що 25 квітня Олександр Мотузняк пвідомляв про 8 носіїв крилатих ракет морського базування типу «Калібр» у Чорному морі, їх сумарний ракетний залп становив 58 ракет.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!