Україна

У Disney пояснили, чому вирізали «20 днів у Маріуполі» із скороченої телеверсії «Оскара»

1749 0
Йдеться про міжнародну телеверсію події, яка триває 90 хвилин.
КОМАНДА ФІЛЬМУ «20 ДНІВ У МАРІУПОЛІ»

КОМАНДА ФІЛЬМУ «20 ДНІВ У МАРІУПОЛІ»

У Disney Entertainment пояснили, що нагородження авторів українського документального фільму «20 днів у Маріуполі» вирізали із скороченої 90-хвилинної телеверсії «Оскара» через часові обмеження. Про це повідомило видання «Голос Америки». 

«У компанії повідомили, що окремі категорії та частини шоу не вдалося включити до 90-хвилинної версії для міжнародної аудиторії через часові обмеження. За словами представників Disney Entertainment, вибір номінацій для скороченої версії визначили заздалегідь — упродовж процесу планування декілька тижнів тому», – йдеться у повідомленні. 

Окрім того, вони додали, що ліцензію на показ як повної церемонії наживо, так і альтернативної 90-хвилинної версії шоу в Україні надали «Суспільному». До останніх звернулись щодо того, у якому вигляді її транслювати. 

Нагадаємо, у Лос-Анджелесі відбулася церемонія нагородження найпрестижнішою кінопремією світу – Оскар 2024. Переможцем в номінації Найкращий повнометражний документальний фільм стала стрічка «20 днів у Маріуполі». Документальна стрічка режисера Мстислава Чернова стала третім українським фільмом, номінованим на премію Американської кіноакадемії за 96 років її існування.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!