Політична реклама

У геріатиричному пансіонаті Львова з'явилося реабілітаційне відділення

2555 0
У Львові відкрили спортивно-реабілітаційне відділення Львівського геріатричного пансіонату. Відділення, на вулиці Медової Печери, 71, відкрили 4 жовтня за участі міністра соціальної політики Наталії Королевської.

"Я впевнена, що цей реабілітаційний центр принесе людям похилого віку хоч трошечки доброго настрою, здоров’я. Найголовніше, щоб ви відчували тут себе впевнено, з задоволенням", – сказала Королевська.

Львівський геріатричний пансіонат є стаціонарною соціально-медичною установою загального типу для постійного проживання 400 громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування.

На сьогодні у пансіонаті проживає 328 мешканців, з них 138 чоловік лежачо-хворих, які потребують постійного догляду. Також тут функціонує 5 медичних постів, з яких 2 – цілодобового чергування.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!