У горах Львівщини травмувалось троє лижників

1454 0
На лижних трасах, що на Тростяні травмувалось двоє лижників, ще один чоловік травмувався на гірськолижній трасі витягу «Політехнік», у них були травми ніг.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

За учора, 28 січня у горах на Львівщині травмувались троє туристів. На горі Тростян, що неподалік від Славського, травмувалися двоє лижників. Ще один лижник травмувався на горі Кремінь. Рятувальники спустили їх до підніжжя і передали медикам. Про це інформує Головне управління ДСНС Львівщини.

Читайте також: Де знайти притулок в горах. Мапа колиб, кошар і туристичних стоянок

На лижних трасах, що на Тростяні травмувалось двоє лижників. Травми ніг отримали мешканець Волинської області, йому 25 років, та 25-річна жінка з Києва. На гірськолижній трасі витягу «Політехнік» рятувальники надали допомогу 36-річному лижнику з Дніпра, у нього також була травма ноги. Рятувальники надали туристам домедичну допомогу і передали медикам.

 Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує, про правила безпечного катання на гірськолижних трасах: дотримуйтесь безпечної швидкості, яка дасть вам час для додаткового маневру, щоб уникнути зіткнення; не зловживайте спиртними напоями під час катання, адже час реакції зменшується в рази; одягайте захисне спорядження; не з’їжджайте з трас.

Також рятувальники нагадують, що перед самостійним походом в гори необхідно зареєструватись на пошуково-рятувальному посту. Контакти можна знайти за посиланням або відсканувавши QR-код. А за цим посиланням можна онлайн зареєструвати туристичну групу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!