У Харкові висадився ворожий десант. Тривають бої

5058 0
Вони напали на Військово-медичний клінічний центр.
Харків, площа Свободи, 1 березня 2022

Харків, площа Свободи, 1 березня 2022

У Харкові висадився російський десант, між російськими загарбниками та Збройними силами України триває бій. Про це повідомили у Верховній Раді. 

«У Харкові висадився російський десант. Окупанти напали на шпиталь – Військово-медичний клінічний центр Північного регіону. Між загарбниками та українськими захисниками розпочався бій», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: «Російська ракета, йди на…!» Харків’яни записали відео окупантам після обстрілів

Нагадаємо, що 1 березня, о 8.01 ранку, російські окупанти нанесли авіаудар по центральній площі Харкова. Вони вдарили по майдану Свободи, де розташована будівля Харківської обласної адміністрації.

Також зазначимо, що через денні обстріли 28 лютого у Харкові 87 житлових будинків зазнали руйнувань. У результаті цього десятки людей загинули, а ще сотні – поранені.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!