У хлопця, якого госпіталізували на кордоні з Польщею з підозрою на коронавірус, виявили грип

4389 0
У нього була температура 37,4.
фото: www.lvivpost.net

фото: www.lvivpost.net

У хворого, що перетнув ПП «Краківець – Корчова», діагностували грип. Про це повідомив в. о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько, інформує пресслужба ЛОДА.

Читайте також: У чоловіка з Кам’янка-Бузького району, який повернувся з Італії, діагностували грип

Клінічні ознаки грипу виявили в українця, який при перетині кордону поскаржився на поганий стан здоров'я.

«Чоловіка, якого доставили каретою екстреної медичної допомоги в інфекційну лікарню, обстежили та провели швидкий тест на грип. Він виявився позитивним на грип А. Хворий не потребує стаціонарного лікування – після обстеження та надання рекомендацій переведений на амбулаторний режим лікування» – розповів Андрій Васько.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 березня, у міжнародному пункті пропуску «Краківець – Корчова» на в’їзд в Україну прибув мікроавтобус, у якому один із пасажирів поскаржився на погане самопочуття.

Під час проведення скринінгу чоловік поскаржився на погане самопочуття, біль у горлі. У нього зафіксували температуру 37,4.

Автомобіль швидкої доставив його до інфекційної лікарні Львова, а інших пасажирів, з якими в одному мікроавтобусі перебував чоловік, розмістили у спеціально відведеному місці на час діагностування. Наразі всі пасажири прямують до місць призначення.

Читайте також: Продуктовим магазинам і аптекам Львова рекомендують працювати цілодобово

Додамо, що на Львівщині людей, у яких є підозра на коронавірус, відправлятимуть до львівської інфекційної лікарні, а контактних осіб відправлятимуть на обсервацію в Немирівський санаторій. Наразі на Львівщині випадків коронавірусу не фіксували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!