У історичному ареалі Львова відмовили в будівництві адмінбудівлі

2836 0
Цей проєкт проходив попередньо містобудівну раду, на якій отримав ряд зауважень.
Візуалізація із засідання виконавчого комітету

Візуалізація із засідання виконавчого комітету

Управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради відмовило у видачі містобудівних умов та обмежень для будівництва адміністративної будівлі на вулиці Джерельній у Львові складу на вулиці Професора Ковалика. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Відмовили у будівництві складу зі знесенням будівлі прохідної на вулиці Професора Ковалика, 12Б у Львові. Тут є невідповідність містобудівній документації, а також заявнику потрібно пройти містобудівну раду. Також готують відмову у наданні містобудівних умов та обмежень на нове будівництво адміністративної будівлі з вбудованими комерційними приміщеннями на першому поверсі та підземним паркінгом на вулиці Джерельній, 45 у Львові.

Читайте також: На якому етапі будівництво стрілецького тиру біля Львова

Цей проєкт проходив попередньо містобудівну раду, на якій отримав ряд зауважень. Заявники їх виправили, але не подали ще новий варіант. Тому наразі їм теж готують відмову.

Нагадаємо, що у лютому у Львові презентували нові будівництва. Зокрема, житлові будинки, школи, парки та геріатричний центр.Деальніше про це читайте тут.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!