У King Kross Leopolis розіграли каблучку з діамантом

2517 0
У суботу, 14 лютого, в торгово-розважальному центрі King Kross Leopolis відбулась акція присвячена Дню Закоханих. Серед учасників, котрі у період із 20 січня по 14 лютого здійснили покупку на суму понад 400 гривень, розіграли каблучку з діамантом. Щасливим власником призу став львів’янин Тарас Тучапець.

Для участі в акції, організатором котрої стало ТОВ «Медіасет», свої чеки залишили понад тисяча клієнтів King Kross Leopolis. За умовами приз могла отримати тільки та особа, чек якої витягнув незалежний експерт, якщо вона була присутня особисто і мала при собі посвідчення особи. Ведучому, за допомогою експерта семирічної Христинки, яка дістала щасливий чек поміж тисячі інших, вдалось розіграти приз із однієї спроби. Каблучку з діамантом отримав Тарас Тучапець. Чоловік каже, що звичайно сподівався на перемогу, але у її реальність до кінця не вірив. На запитання, що придбав у магазині на 499 гривень, які вказано в чеку,  пан Тарас каже: «Кофтину для дружини,яка зараз сидить із дитиною». Одразу після розіграшу чоловік поспішив додому тішити подарунком кохану.

Проте на цьому розваги у торговому центрі King Kross Leopolis не закінчились. Протягом цілого дня всі охочі могли долучтись до акції «Відчуй себе амуром» і отримати у приз цукерки, парасольки, ручки, сертифікати від Ковзанки і Планети Кіно ІМАХ або побажання.

Також відвідувачі центру мали змогу сфотографуватись із Амуром та досхочу нареготатись із веселих мімів.

Іще одним сюрпризом, який King Kross Leopolis приготував своїм відвідувачам у День Закоханих, став виступ струнного квартету Rockoko. У їх виконанні прозвучали як класичні мелодії, так і всім відомі хіти гурту «Океан Ельзи». ®

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!