ТЦ «King Сross» після «замінування» відновлює роботу. Оновлено

1931 0
Інформація про замінування торгово-розважального центру «King Сross Leopolis» не підтвердилася. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

Як зазначається, на оперативний номер «102», 20 березня о 12:30, зателефонував чоловік, котрий не представився та повідомив, що «King Сross Leopolis».

На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках. Евакуювали 1600 відвідувачів та працівників закладу.

Після обстеження приміщень торгового комплексу та прилеглої території працівники міліції вибухонебезпечних предметів не виявили, зазначили в прес-службі міліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Карного кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці наразі намагаються встановити особу аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування торгово-розважального центру.

Як повідомили в дирекції ТРЦ «King Cross Leopolis», станом на 17:00 торговий центр вже відновлює свою роботу.

Нагадаємо, на початку цього року у торговельному центрі вже був аналогічний випадок із замінуванням, але тоді вибухівку там не знайшли. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!