У Києві горіла багатоповерхівка. Є загибла

542 0
П'ятьох людей евакуювали з будинку.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Сьогодні, 27 січня, у Дніпровському районі Києва сталася пожежа у багатоповерхівці. Рятувальники евакуювали 5 людей. Одна жінка загинула. Про це повідомили в ДСНС.

«На вул. Андрія Малишка виникла пожежа на 3 поверсі 9-поверхового житлового будинку.Під час гасіння, за допомогою автодрабини, було евакуйовано жінку, та передано медикам. На жаль, в кареті швидкої допомоги жінка померла», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ДСНС, причину та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, що у Києві через пожежу з торговельно-розважального центру евакуювали близько 200 людей. Попередньо, загоряння сталося у дитячій кімнаті.

_________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!