Київ

У Києві під Деміївським ринком просів асфальт

703 0
Як наголошують у соцмережах, тріщини на тротуарі з'явились над закритим тунелем метро.

Поблизу станції метро "Деміївська" просів асфальт та похилилися торговельні кіоски біля колишнього Деміївського ринку. Відповідні фото з'явились у мережі. Як наголошують у соцмережах, тріщини на тротуарі з'явились над закритим тунелем метро.

Як повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, просідання ґрунту поблизу станції метро "Деміївська" сталося ще до закриття шести станцій синьої гілки підземки. Там зазначили, що за тріщинами і ямами на тротуарі поблизу ст. м. "Деміївська" встановили постійний нагляд.

У столичній адміністрації також запевнили, що стан тунелю між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" стабілізували і ситуація в ньому контрольована.

«Профільні фахівці проводять роботи з облаштування підсилювальних конструкцій і локалізації теч. Поява нових деформацій і тріщин не спостерігається», — зазначили в КМДА.

Читайте також: Після метро. Чи вдасться подолати транспортний колапс на Теремках

Нагадаємо, у зв'язку з необхідністю термінового ремонту на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська». Відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців. На час ремонту між станціями запустили маршрути наземного транспорту.  У  зв’язку з підтопленням тунелів Київського метрополітену розпочато досудове розслідування

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!