У Києві відновили роботу трамваїв до Пущі-Водиці та тролейбусу, який курсує центром міста

842 0
Інтервал руху на лініях становить до 20 хвилин.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

З понеділка, 23 травня, у столиці відновив роботу трамвайний маршрут №12 від Контрактової площі до Пущі-Водиці (14 лінія). Про це повідомляє перший заступник голови Київської МДА Микола Поворозник.

«Нещодавно фахівці «Київпастрансу» завершили відновлення трамвайного полотна, яке було пошкоджено під час бойових дій на околицях міста. А на вихідних протестували та відкорегували роботу маршруту. Інтервал руху на лінії становитиме 20 хвилин», – пояснює він. 

Крім того, від сьогодні курсують тролейбуси по маршруту №16К від вулиці Щусєва до Майдану Незалежності. Їх інтервал руху – 15-20 хвилин.

Читайте також: «Не припиняйте за нас молитися». Як розробник ігор зі Львова став військовим

Наступним місто планує відновити тролейбусний маршрут №18. Це стане можливим після відновлення контактної лінії, яку було пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу.

Додамо, що перелік актуальних маршрутів громадського наземного транспорту в Києві доступний за посиланням.  

Нагадаємо, з суботи, 21 травня, вартість проїзду в частині столичних маршруток підвищилась до 15 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!