Київ

У Києві запровадили тепловий режим. Проїзд вантажівок заборонений

860 0
Це стосується як в’їзду в столицю, так і пересування містом.

У Києві запровадили тепловий режим та заборонили проїзд вантажівок. Про це повідомили у Патрульній поліції Києва.

«На території столиці введений тепловий режим. Тимчасове обмеження дорожнього руху поширюються на великоваговий транспорт загальною вагою понад 24 тони й навантаженням на вісь понад 7 тонн та стосуються як в'їзду в Київ, так і пересування містом», − пояснили там.

Читайте також: Сьогодні на станціях метро в Києві відбудуться тренінги з домедичної допомоги. Локації 

Час дії обмеження може змінюватись відповідно до температурного режиму. Головна мета цих заходів − збереження дорожнього покриття, яке руйнується внаслідок інтенсивного руху великовагового транспорту у спекотну погоду.

Нагадаємо, у Києві з 5 липня ввели обмеження руху великовагових транспортних засобів при температурі повітря більше +28ºС. У випадку перевищення денної температури повітря понад +28°С з 10:00 до 22:00 обмежують в’їзд та пересування столиццею вантажівок вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!