Київ

У Києві затримали посадовицю, яка вимагала хабар за зберігання гуманітарної допомоги на іподромі

683 0
Наразі затриманій особі повідомили про підозру.
фото: київська міська прокуратура

фото: київська міська прокуратура

У Києві заступниця директора комунального підприємства вимагала 108 тис. грн хабаря за надання в оренду приміщень іподрому. Її затримали на одержані коштів. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури. 

За даними слідства, посадовиця висловила вимогу керівникові благодійної організації  надати їй неправомірну вигоду у розмірі 108 тис. грн. за безперешкодне використання приміщень іподрому для зберігання гуманітарної допомоги. Під час одержання першої частини неправомірної вигоди у сумі 18 тис. грн посадовицю затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі затриманій особі повідомили про підозру. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення її від посади. Слідство триває.

Читайте також: У Києві затримали на хабарі в.о. начальника відділу з питань благоустрою РДА

Нагадаємо, директор Бюро економічної безпеки Вадим Мельник відсторонив від обов'язків начальника територіального управління БЕБ у місті Києві та Київській області Антона Лапіку. Таке рішення ухвалено у зв'язку з затриманням старшого детектива з київського теруправління БЕБ за підозрою в отриманні хабаря в розмірі $1200.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!