У Львівській громаді відкриють ще 15 меморіальних таблиць захисникам

511 0
Таблиці встановлять на 6 фасадах закладів освіти.
фото: лмр

фото: лмр

У середу, 7 лютого, виконавчий комітет ЛМР затвердив встановлення 15 меморіальних таблиць захисникам України. Таблиці встановлять на 6 фасадах закладів освіти Львівської громади. 

Меморіальні таблиці встановлять:

  • Андрію Вітюку, Олегу Колеснікову  середня загальноосвітня школа № 23 м. Львова, вул. Варшавська, 126.

  • Миколі Войтовичу, Ярославу Тимчику, Остапу Чигіну – комунальний заклад Львівської обласної ради “Львівський науковий ліцей № 1 імені Б. - І. Антонича“, вул. Остроградських, 1.

  • Ігору Гордону, Григорію Добошу, Андрію Мисаку, Теодору Осадчому, Михайлу Русіну, Ігору Юрчаку – Львівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 82 Львівської міської ради Львівської області, вул. Шафарика, 13.

  • Ігору Гулю – Середня загальноосвітня школа № 65 м. Львова, вул. Роксоляни, 35.

  • Андрію Резнікову – Ліцей “Інтелект“ Львівської міської ради, вул. Запорізька, 20.

  • Віталію Сапилу – Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 48 м. Львова, вул. Рубчака, 8.

  • Олегу Станьку – Середня загальноосвітня школа № 92 м. Львова, вул. Шевченка, 390.

Читайте також: На Донеччині загинули двоє захисників зі Львівщини

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, таблиці встановлять за затвердженим у Львові універсальним взірцем меморіальної таблиці для вшанування пам’яті захисників, які загинули в російсько-українській війні.

Нагадаємо, 1 лютого на фасаді львівської школи №86 відкрили пʼять меморіальних таблиць пам'яті загиблих львів’ян, які загинули в боях із російськими окупантами. Іваночко Андрій, Захарко Ігор, Діанов Валерій, Якимов Владислав та Малаховський Павло свого часу навчалися у цій школі.

Про те, як встановити меморіальну таблицю, читайте тут.

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!