У Львівській міськраді облаштували сім кабінетів для зустрічей посадовців із мешканцями

897 0
Кабінети з відеоспостереженням облаштували на кожному поверсі.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У будівлі Львівської міської ради обладнали сім кабінетів для зустрічей посадовців із мешканцями. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Штатні розписи Штабу порятунку або Хто насправді бореться за владу у Львові

Напередодні, 5 червня, виконком ухвалив рішення, за яким посадовці мають зустрічатися з відвідувачами виключно у спеціальних кабінетах, що обладнанні відеоспостереженням.

Кабінети облаштували на кожному поверсі міської ради. Кабінети №108, 116, 202, 228-А, 230, 330, 512 працюватимуть виключно в робочий час.

«Ми визначили ті приміщення, які вже готові, та ще готуємо приміщення. Зокрема, на 5-му поверсі готують конференц-холи, які теж дозволять проводити такі зустрічі і теж будуть належно облаштовані. На сьогодні це є приміщення на 2 поверсі – великі 3 зали, на 1 поверсі, на 5 поверсі, також на 3-му поверсі. Бо в робочих кабінетах працівники повинні проводити виключно робочі наради з працівниками для того, щоб забезпечувати робочий процес», – акцентувала Валентина Бартошик.

З її слів, це рішення впорядковує спілкування посадовців з громадянами – зустріч буде відкрита і прозора. За словами міського голови Андрія Садового, таким чином зустрічі з чиновниками стануть відкритішими, а можливі корупційні дії фіксуватимуть на камеру, відео з якої, за необхідності, зможуть отримати мешканці.

Нагадаємо, що на початку березня на хабарі затримали начальника управління фінансового контролю ЛМР Олега Дроздова.

Фото прес-служби ЛМР

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!