У Львівській області посилюють контроль за системою «Шлях»

2836 0
Протидію корупції проводитимуть у співпраці з НАЗК.
Фото умовне

Фото умовне

У Львівській області проводять заходи з протидії корупції. Зокрема, задля зменшення зловживань системою «Шлях». Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Ми одні з перших в Україні впровадили територіальний принцип розгляду документів та використання електронного цифрового підпису при їхній подачі. Проводимо комісійний розгляд документів, до складу комісії входять представники правоохоронних органів, тісна співпраця з якими дозволяє вчасно реагувати на правопорушення», – зазначив він.

Читайте також: Сімох перевізників відключили від системи «Шлях» за незаконне переправляння ухилянтів за кордон

У області вже створили перелік рекомендованих до подачі документів, що дозволяє підтвердити діяльність, пов’язану зі ввезенням гуманітарних вантажів. За словами голови ЛОВА, Львівщина активно співпрацюватиме із НАЗК у протидії корупції в області.

Нагадаємо, що Львівський окружний адміністративний суд зобов’язав Львівську обласну військову адміністрацію (ЛОВА) надати інформацію про чоловіків, які використали систему «Шлях» для виїзду закордон і не повернулися в Україну. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!