У львівському модульному містечку сплели 140 маскувальних сіток для ЗСУ

915 0
Плести маскувальні сітки у модульному містечку на Сихові розпочали у травні минулого року.
Умовне фото

Умовне фото

Люди, які мешкають у модульному містечку на Сихові сплели та передали на фронт 140 маскувальних сіток. На їх виготовлення пішло майже 10 місяців. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Плести маскувальні сітки у модульному містечку на Сихові розпочали у травні минулого року. Відтоді приміщення, яке складається з модулів, служить майстернею, де охочі мешканці ходять щодня. Працюють по кілька годин та в умовні дві зміни.

Сітки плетуть і молодші, і старші жителі містечка, як жінки, так і чоловіки. Загалом від моменту, коли започаткували осередок для плетіння, вдалося виготовити 140 маскувальних сіток, які волонтери передали на фронт.

Читайте також: «Не хочу вірити, що люди збайдужіли»

«Матеріали для сіток закуповують завдяки коштам Згромадження отців Салезіян Святого Івана Боско УГКЦ, також до зборів приєднуються мешканці містечка та всі, хто хоче і може. Важливо, щоб кожен з нас долучався до допомоги нашим військовим, адже коли всі разом допомагаємо, ми будемо на крок ближче до перемоги», – зазначив один з адміністраторів модульного містечка на Сихові о. Андрій Платош зі Згромадження отців Салезіян.

Нагадаємо, що львівський гросмейстер Мартин Кравців пожертвував свій призовий гонорар в розмірі 20 тисяч гривень, отриманий за перемогу на міжнародному благодійному шаховому турнірі, на підтримку Збройних Сил України. 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!