У Львівському обласному онкоцентрі призначили керівника

8309 0
Комісія рекомендувала призначити Олега Дуду керівником та укласти з ним контракт терміном на 5 років.
Олег Дуда

Олег Дуда

Директором Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру став хірург-онколог та депутат Львівської обласної ради Олег Дуда. 

Як повідомили у Львівській обласній раді, 26 квітня, відбулося засідання конкурсної комісії з обрання генерального директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичний центру.

Конкурсна комісія заслухала кандидата на посаду керівника онкоцентру – Олега Дуду, який представив свою програму розвитку медичної установи та  окреслив основні завдання, які він бачить у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

«Ми хочемо стати лідером у сфері онкологічної допомоги. У нас одні з кращих фахівців, методик діагностики та лікування та найголовніше - ми прагнемо достукатися до людей займатися профілактикою та робити обстеження, щоб хворобу попередити, а не лікувати у занедбаному стані. Для цього ми налагоджуємо комунікацію щодо обізнаності про онкозахворювання, інформуємо населення про заходи з попередження хвороби, розповідаємо про увесь спектр допомоги, які люди можуть отримати у нашій медичній установі», – повідомив Олег Дуда під час своєї презентації.

Серед важливих ініціатив – розбудова інфраструктури лікарні, довколишньої території, придбання сучасного обладнання, інноваційність, покращення матеріально-технічної бази, підвищення кваліфікації та розвиток медичного персоналу, наукова діяльність  та пацієнтоорієнтованість.

За підсумками співбесіди та обговорення члени комісії підтримали кандидатуру  Олега Дуди на посаду генерального директора Львівського онкоцентру. Комісія рекомендувала призначити Олега Дуду керівником та укласти з ним контракт терміном на 5 років.

Раніше Tvoemisto.tv запитало Олега Дуду, що змінилося в медзакладі, які проблемні моменти тут вирішують і чи побільшало онкохворих на Львівщині. Детальніше читайте в інтерв'ю за посиланням

Нагадаємо, 7 листопада 2023 року керівника Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука відсторонили від посади на час проведення службового розслідування. Відомо, що його відсторонили від посади після рішення суду щодо його вини у корупції, яке набрало законної сили. Виконувати обов’язки директора онкоцентру призначили Олега Дуду, який був заступником Ігора Ковальчука. 

Додамо, що у Львові до 29 квітня триває прийом документів від кандидатів на посади керівників Центру медицини катастроф та обласної інфекційної лікарні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!