Через недотримання карантину у Львові закрили чотири магазини

1827 0
У результаті фіксації порушень, зокрема відсутності вакцинації, порушення карантинних вимог і недотримання маскового режиму, закрили 4 магазини.
Фото: Atoms for unsplash

Фото: Atoms for unsplash

У Львові протягом п’яти днів моніторингові групи перевіряють заклади харчування, магазини, транспорт та інші суб’єкти на дотримання карантинних обмежень. За підсумками перевірок уже склали десятки протоколів та прийняли рішення закрити чотири магазини до усунення порушень. Про це за підсумками міської комісії з питань ТЕБ і НС повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

У результаті фіксації порушень, зокрема відсутності вакцинації, порушення карантинних вимог і недотримання маскового режиму, закрили чотири магазини: «Watsons» на вул. Широкій, 67, «Копійочка» на вул. Низинній, 17, «Чарка до свята» на вул. Широкій, 63 та «Секонд-хенд» на вул. Личаківській, 201.

Читайте також: На межі життя і смерті. Що відбувається та хто платить за лікування у лікарні швидкої допомоги

«Щоб ці заклади відновили свою господарську діяльність, необхідно отримати звернення від них про виправлення ситуації, і тоді комісія розгляне це рішення повторно. Щоби виправити ситуацію, заклад може витратити годину часу, а може і тиждень – це не залежить від міської комісії, а від самого закладу», – каже він.

Окрім цього, комісія склала постанову на водія громадського транспорту через недотримання карантинних обмежень. Йдеться про водія 51 маршрутки.

Нагадаємо, що комісія дала попередження про недотримання карантинних вимог чотирьом ринкам – йдеться про Привокзальний ринок, торгово-ринковий комплекс «Новий», підприємство «Торговий дім «Народний» та Радіоринок. Якщо зафіксують ще одне попередження, то на комісію виноситимуть рішення про призупинення господарської діяльності на цих ринках до моменту виправлення зауважень.

Марія Тріль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!