У Львові дітей захисників запрошують на безкоштовний табір. Як зареєструватися

712 0
Табір триватиме упродовж чотирьох днів.

Дітей віком від 6 до 10 років, батьки яких служать у лавах Збройних Сил України, запрошують на безкоштовний табір «Місцями давньої слави». Для цього варто лише зареєструватися.

Джерело: пресслужба ЛМР

Табір відбуватиметься з 24 по 28 жовтня, щодня з 10:00 до 18:00 год. Для дітей передбачена спеціальна програма та класні наставники, які допоможуть поринути у світ легенд та міфів. Зокрема, школярі зможуть почути історії про п’ять прадавніх замків України, поспілкуватися з однолітками та навчитися працювати в команді.

Також діти разом виготовлятимуть патріотичний браслет, гратимуть у настільні ігри, а також відпочиватимуть на казкотерапії.

Табір організовує ГО «Яскрава Освіта». Зареєструватися можна за посиланням, або за номером телефону 0972916305.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!